onsdag 30 juni 2010

Ekenäs i Helgen!

Göspremiären i lördags gick skapligt, fyra gösar körde vi på med en topp på 3,5 kg. Premiären avklarad och nu kan det bara bli bättre. Lite varmare vatten så blir det snart på topp.

I helgen är det dags för en av årets trivsamaste tävlingar, Ekenäs. Vädret på tävlingen brukar vara kalasbra, och så ser det ut att bli även iår. Sommarvarmt och snälla vindar! Efter att ha stampat sönder på östersjön i alldes för många timmar ser jag verkligen fram emot en tur utan motsjö, det är underskattat. Fast man ska kanske inte säga för mycket, Murphys lag är trots allt en av få lagar jag faktsikt tror på, den och inkomstskattelagen.

Jag fiskar tillsamans med UV Eriksson. Ska besiktiga kärran i Örebro klockan 0720 på fredagen (vart nu bilprovningne ligger?), men efter det bär det av mot Ekenäs, vi ska försöka provfiska lite under fredagen. På fredagskvällen nalkas grillning samkväm och kanske någon liten finöl! Slut upp!

På lördagen är tanken att fjolårets vinst ska upprepa sig. Andra försök att försvara titlar har dock visat att det sällan är helt enkelt att visa vart skåpet skall stå två gånger i rad. Vi får se om vi lyfter något skåp överhuvudtaget, men vi ska väll göra ett försök i alla fall:)

1 kommentar:

  1. Lunch ställena vill få in svarta pengar på lunchen därför kan man inte handla med kort i Örebro.

    SvaraRadera