onsdag 9 september 2009

En endaste Gädda...

Hur segt som helst på sjön idag. Vädret var på morgonen som vanligt blåsigt och regningt. Mycket höga vattenflöden medförde massor av grenar och annat elände som gjorde livet svårt att leva. Massor av skit som fastande på Wobblerna precis hela tiden...

Det hände ingenting under morgonen och förmiddagen, förutom en ständigt styvnande vind... Försökte roa mig med att prickköra lite på de halva träden som låg och flöt, så det hände något, men det lyckades inte.

Vid 1500 började vädret växla mot soligt och vi började hoppas på en eftermiddagsrush. Det högg till slut en liten gädda på en blå Tomic, men någon rush blev det aldrig riktigt tal om. Plockade upp grejerna vid strax före 1800. Upptäckte då en wobbler som var tuggad, så två hugg idag alltså, en riktigt självförtroende höjare inför Trolling KM på lördag...

Förövrigt: Resultatet från tentan i lund kom i dag, den fantastiska uppladdningen till trots (se tidigare inlägg:) gick tentan vägen! inget rekord resultat men närmare VG än G och framförallt: Vi slipper åka till lund på omtenta!:)

1 kommentar:

  1. Grattis till tentan, bara att slippa åka till lund är ju en vinst i sig. Vad gäller km, så tror jag att det "släpper" innan dess... med tanke på att du skall förbättra ca 2 kg så vågar jag nog lova att du lyckas.
    S

    SvaraRadera