torsdag 2 december 2010

Fruset i ramper, men öppet i fiskeaffärer.

Trailerlagning floppade lite. Vi skulle bytt varjar i samband med backar och hjullager men hade fått fel. Så nu har jag nya hjullager och nya backar men inga vajrar. Kanske inte så dumt iofs, lär ju inte behöva byta bromsbackar på ett tag i alla fall.

Det mesta i rampväg är nu fruset. Lillängshamnen är precis frusen. SSRS var ute och gjorde ett spår ut, men det går nog igen snart i dessa temperaturer. Lite snälla vindar och någon halvtimme med järnspettet ska så det inte vara helt ogörligt ta sig ut. Baggerud funkar att lägga i, men det kan ändra sig snabbt vid förändrade vindar, kan va bra att ha i åtanke...

Allt är dock inte fullständig misär, trots vedervärdigt klimat. Det går att shoppa sig lycklig. Jag rekomenderar Bosses marin och fritid som säljer ut bomber för 39-49 kr. Förvisso ganska utplockat. De säljer även ut lite demo riggar och ekolod till helt okay priser.

Möjlighet till att göra klipp finns även på EL-GE fiske i Kristinehamn. 50 % på rullar och spön och mellan 30 och 50 % på diverse beten. Bomber och Tomic för runt 60 kr tex, finns en del shysta färger kvar, framförallt på Tomicarna. Finns lite gäddwobbler i form av Svimm-whizz och ciscokid mm, även de 50% tror jag. Själv åkte jag dit på att bla köpa ett nytt haspelspö, ett Daiwa Powermesh 20-60 gram som kostat 1900 och nu gick att handla för 900 kr, som hittat. Tror det är rea på precis allt i butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar