lördag 3 oktober 2009

Flyttagrejer

Ska man inte dra det ena ska man dra det andra sa Audin och Suckade.
Har ägnat dagen åt att flytta massa prylar åt min bror som lämnar det vilda villa livet i Glänne och entrar det mer civiliserade ungkarlslivet på herrhagen. Mycket grejer var det att bära, men vi lyckades pressa in ganska mycket i vår hyrda släpvagn. En släpvagn där tilverkaren inte spenderat större delen av sitt liv i rymden utan förstår att strömlinjeformade saker har mindre luftmotstånd. Rena frödjen att släpa runt på jämfört med mardrömskärran vi hade till Lund för någon månad sen.






Väl hos bror bestämde han sig för att pimpa min Audi. Efter hårt arbete kunde vi med nöjda ögon titta in i en av de hetare A;4orna i Sverige. Kronan på verket var en 29 tum (not so) flat Screen. En stabil skapelse på nätta 75 kilo från min teknologiskt efterblivna bror. Vi monterade även in 2 backar med LP-skivor, bättre ljud än CD säger de som kan. Sist men inte minst ställde vi in en back med alkohol, en liten minibar bestående av massa mystiska prylar från farmors gamla barskåp.
Ska flytta mer grejer i morgon så inget fiskande och inget annat heller för den delen. I kväll blir det kanske er raket, öppnar på mongolian Steakhaus vilket för det till en, Mongoraket?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar