onsdag 2 september 2009

Dag två...

Hoppade upp 0500, fixade käk och styrde mot Kil, fiskade lite närmare hemmet än igår och hade grejsakerna i vid 0730. Samma tråkväder som i går mulet, regnigt och besvärande blåsigt. Fiskade helt på frivattnet idag men Gäddorna var inte alls på bettet. Lyckades köra på tre stycken Gäddor i ungefär samma storlek som på bilden, en lite större och en lite mindre. Gäddorna gick bet på Rapala magnum, Cisco Kid och Swim Whizz i de mest skilda färger.



Hopplöst väder att välja färger i, regn och klarblå himmel avlöste varandra och möjliggjorde enbart irriterande kompromisser, alternativt att hela tiden ligga ett moln efter och konstant fiska fel färg.
Blir nog inget gäddfiske i morgon, spara lite på krutet tills det känns hetare. Kanske fredag eller möjligvis förmiddagspass på lördagen;)

9 kommentarer:

  1. Nej men det här är riktigt jävla bra. Roligt att se en intressant blogg bland alla andra mängdbloggar av typen ekolodsfoto med kommetaren "ser bra ut". Hoppas du orkar fortsätta och får ett riktigt jädra dretfeske.

    SvaraRadera
  2. Hörru du din gamle galt.
    Du drar väl inte upp allt före Festivalen.
    MVH Sigge, Team Gone Fishing

    SvaraRadera
  3. Førbannat kul nær DU væljer færger før olika ljusførhållanden!! Och kænner att det blir en halv kompromiss hela tiden... hahaha

    SvaraRadera
  4. Att det ska vara så krångligt att fiska trodde man ju inte...

    SvaraRadera
  5. Sigge: Jag Bara tjuvtränar lite:)Å jag har låtit bli hemliga stället än så länge:)
    David: jag ser faktiskt inte helt svart-vitt, jag ser bara mer som en Gädda än er;)

    SvaraRadera
  6. Var på gång att skriva en lång utlæggning om hur krångligt det ær att fiska, men slogs av hur svårt det ær att førklara något før någon som ingenting førstår..

    SvaraRadera
  7. Lite väl låga tankar om det kvinnliga könet nu David!;)

    SvaraRadera
  8. Ja, David vet inte vem han precis gav sig på!

    SvaraRadera
  9. Ær mer jæmnstælld æn 99,9% av befolkningen, och førvæntar mig detsamma av alla, oavsett køn.. Var inte kønet hos den som skrev inlægget, utan inlægget i sig som føranledde reaktionen hos mig.

    SvaraRadera